Alla goda ting är tre – säg hej till våra nya medlemmar i designteamet

Jag tänkte nog naivt att det skulle bli ett enkelt val. Sen kom alla ansökningar in… Så otroligt många tjusiga alster, så många talanger – hur skulle vi kunna välja bara en?? Som tur är behövde vi inte det. Det blev som alla goda ting i livet – tre!!  Och nu står de i startblocken, krafsar, stampar otåligt – ivriga att komma ut i offentligheten. Så låt mig presentera dem:

Först ut har vi en fantastiskt LO-makare. Hon har förbluffat oss tidigare i utmaningar med sina underbara designer och klara färgval och kommer komplettera oss perfekt: Veronica Johansson! Veronica skriver själv att hennes ”stil är någon slags twist på ”clean and simple”. Hon arbetar ofta på vit bakgrund och har ofta med någon slags mixed media på bakgrunden också. Hon älskar ”fussy cutting” och sitter länge och pillar med de små detaljerna på sina sidor. Varmt välkommen i gänget Veronica!

Vårt andra val är en kvinna med många talanger och järn i elden som hängt med ett tag i Pysslotekets Facebook grupp: Katarina Davide. Katarina verkar spruta ur sig alster och jag tror att det är därför hon gillar att skapa tags. Ett behändigt format säger hon med många användningsområden. Katarina gillar klet och kladd och bygga lager, gärna många lager med många olika material. Hon gillar precis som jag att testa nya grejer och att utveckla både sig och andra. Härligt att få med dig i gänget Katarina!

Vårt tredje val föll på en mångsidig pysseltokig tjej som enligt egen utsago bor i en scrapgrotta (Herregud, det låter som en dröm): Jenny Andersson. Jenny scrappar det mesta säger hon och har även hon väckt vår uppmärksamhet med altrade galgar och magiska layouter i tidigare cybercrops. Välkommen Jenny – så glad att du sökte dig till oss!

Vi hade en härlig stämning och hög energinivå redan innan i DT-teamet – men oj vilken energiboost det blir av dessa tre. Vår DT-chatt sjuder av liv, inspiration och skratt från våra nya medlemmar. Fantastiska talanger och härliga personer – ni kommer inte bli besvikna!

Ni kommer garanterat se våra nya teammedlemmar visa upp sig under cybercropen som startar idag. Men om du inte kan vänta hittar du dem på Instagram här:

Katarina

Veronica

Jenny

En cybercrop är alltså som en digital pysselträff där man kan delta i flera utmaningar. Läs mer om den i vår Facebookgrupp. Den är oxå en chans för dig att kapa åt dig en gästplats i vårt DT-team.

 

Inläggsförfattare: Karin Å

Att skapa med stämplar, dies, färg och stenciler... frågan är om det är en hobby, en terapi eller ett galet beroende. Haha! Jag har hållit på i över tolv år och skapar mest kort. Jag gillar olika stilar, att prova nya grejer och att köpa allt jag villhöver! ;-P

Kommentera