Stenciler och distress ink – min moodboardtolkning

Som en av de nya i designteamet är det idag dags för mig att visa mitt första alster här i bloggen. Jag har gjort en layout med inspiration från november månads moodboard. Jag föll för de blågrå tonerna samt semestertemat så det blev en sida med foto från familjens resa till Turkiet 2015.

Basen är vitt cardstock som jag färgat in med distress ink. Stenciler i form av Tim Holtz script och florals, där distress ink samt heavy gesso använts. Svårt att se på bilden men på blommorna har jag använt Lawn Fawn- embossing ink pen samt embossingpulver. Siffran 3 är utstansad från en Altenew die, Älskar de stora siffrorna 🙂 Som lite extra sting har jag färgat in lite av Dina Wakleys blank tape med lite svart stämpeldyna 🙂 Paljetter, små bokstäver och siffror från egen gömma.

 

Tack för att just du kikade in!

// Jenny – vitatulpanen

 

Inläggsförfattare: Jenny

Älskar pyssel och handarbete i de flesta former, finns det nåt bättre än att få skapa med händerna?! Tror inte det! Har scrappat sedan 2008 och tekniker och produkter har växlat genom åren. Växlar klet och kladdig mixed media med papper och sax, välkommen att följa min resa här på Pyssloteket!

Kommentera