Höstlayout

Att arbeta med ”cutfiles” är en av mina favorittekniker trots att jag inte äger en maskin som skär ut. Istället använder jag skalpell som på den gamla goda tiden. Det finns både gratisfiler och filer att köpa, jag brukar googla på ”cutfile” och det tema jag är ute efter. (Just denna är från hip kit club) Jag skriver sedan ut bilden på slät cardstock i min vanliga skrivare och skär med skalpellen. 

Bakgrunden är först strykt med gesso och sedan har jag använt distresser för att skapa en akvarelleffekt. Papper och blommor är från Paige Evans serie ”truly grateful”. 


 

Inläggsförfattare: Veronica

Jag bor i Linköping med min man och våra två barn. Jag scrapbookar dels för att bevara minnen och dels för att få vara kreativ. Jag skapar nästan enbart layouter och försöker dokumentera vårt galna liv med hjälp av foton, papper och dekorationer.

Kommentera