Julkort med Layering Stencils – modeling paste och shimmer sprays

Tim Holtz Layering Stencils är så användbara! De här är i vanlig storlek men jag har förbeställt miniversioner som kommer i set om 3 också. Jag har som du ser av bilden nedan använt THS050 Snowflakes men det finns liknande tex från Lawn Fawn om den inte skulle finnas i webbshoppen.

Den embossade texten kommer som du säkert redan sett från Colorado Craft Company’s stämpelark på bilden ovan, Big & Bold Snowflake Jag har applicerat modeling paste genom stencilerna på ett kraftigt papper och låtit det torka.

Gjorde egen glimmerspray av vatten, distress re-inker och perfect pearls från gömmorna men du kan lika gärna använda shimmerpowders från Nuvo men de har ju färgpigment i sig också så provblanda lite först så allt inte blir brunt 😉

Kollega DT-Pyzzlot visar hur man kan göra det här.

Granstencilen heter THS071 Woodland och just nu i skrivande stund finns varken den eller alternativ hemma men maila Anna om du vill förbeställa. Det blir ju jul nästa år igen menar jag. 😉

Stämpeln kommer från gömmorna men hÄnglar&Wings har liknande på sitt ark God Jul, deras stämplar hittar du här. Om du skriver namnet på stämpelarket i sökfönstret i webb-butiken kommer det upp om det finns hemma.

För att lyfta fram motiven har jag monterat panelen på hologram respektive guldfolierad cardstock från Lawn Fawn

Förutom Layering stencils finns flera läckra stenciler i shoppen tex här och här, som du på det här sättet med modeling paste och shimmer sprays kan göra liknande kort med.

Happy Scrapping!

Inläggsförfattare: Karin

Nollåtta i Värmlandsexil sedan många år som inte kan vara utan färg, former och mönster. Skapar allt ifrån PL, kort, LOs till mixed media och artjournals. Har en faiblesse för cirklar. Inspireras av nya produkter och shoppar i ärlighetens namn nog mer än jag skapar.

Lämna ett svar