Lucka 3: Se upp i backen!

Den här tiden på året känner jag att årstiden inspirerar till att scrappa de vinterfoton som finns i gömmorna. Här är det yngste sonen som får en sida med papper från Echo Park och serien Winter. På fotot 3 år, idag 15! Tiden går!

Till bakgrund har jag använt Tim Holtz stencil-bubbles och Primas Heavy Gesso för att få lite struktur. För att ta igen de blå färgerna lite så har jag färgat gesson när den torkat med lite distress ink; Stormy sky. Ostduk och rivna remsor bakom fotot.

 

Den stora snöflingan har jag skurit ut med min Silhouetteskärmaskin och sedan embossat med embossingpulver från WOW. Finns många snygga embossingpulver hos Pyssloteket, vilken är din favorit?

Behöver du komplettera med nya tillbehör till din Silhouette skärmaskin, kanske nya skärblad eller ny skärmatta. Hör av dig till Anna på Pyssloteket så hjälper hon dig!

 

Tack för att just du tittade in!

// DT Jenny

 

Inläggsförfattare: Jenny

Älskar pyssel och handarbete i de flesta former, finns det nåt bättre än att få skapa med händerna?! Tror inte det! Har scrappat sedan 2008 och tekniker och produkter har växlat genom åren. Växlar klet och kladdig mixed media med papper och sax, välkommen att följa min resa här på Pyssloteket!

Kommentera