Lucka 5: Grinchen

Såklart – ingen jul utan Grinchen!

Medan de flesta hurrar över att klä julgran, baka julgodis och hänga upp julgardiner, så håller jag mitt julpyntande till en minimal nivå. Dottern får ha en liten plastgran i sitt rum, adventsljusstakarna sätts upp inför första advent och åker ner nån dag efter jul/nyår och en omgång lussebullar bakas till födelsedag och Lucia. Det räcker bra för en grinch som jag. Eller för att göra en travesti på den berömda barnboken av Dr. Seuss:

”Every crafter down at Pyssloteket liked Christmas a lot,
but the Grinch who lived just North of Pyssloteket did not!”

Visst passar hÄnglar & Wings snorkiga jultexter perfekt på ett grinchigt kort som detta?

Material:

Neenah cardstock
svart cardstock
Kortbaser – naturfärgade
Memento ink – Tuxedo black
hÄnglar & Wings – Snorkigt juletid
Uni-ball Signo broad vit
Uni-ball Fineliner 
alkoholbaserade pennor

Konstigt nog gillar den här grinchen att köpa julklappar (både till sig själv och andra) och att göra julkort, så ingen behöver förfäras. Bara grinchen slipper julstressen, så står grinchen ut med en liten glögg eller två. 😉

Tack för titten och pyssla lugnt!

Inläggsförfattare: Tettiz

Älskar att få färgkladdiga fingrar! Favoriten är gult, men jag skapar i de flesta färger. Gör kort, skapar i mina art journals, pillar med ATC - pysselperiodare med stor kärlek till akrylfärger, fågelmotiv och handskrivet. Till vardags lärare och håller även kurser för Pyssloteket (just nu online) bland annat kortmakeri, art journaling till ATC-skapande. :)

Kommentera