Lucka 12: Några snälla barn här?

Till dagens lucka bidrar jag med tre snälla, tomteklädda barn! Underbart att ha fotograferat sönerna mycket när de var små! En skattkista av minnen att scrappa nu när barnen är stora och helst inte vill vara med på bild, än mindre klä sig i tomtekläder 😉

Till denna layout har jag använt mig av Maja Designs: Happy christmas paperpad. Mycket populär serie som tyvärr sålt slut som paperpad i shopen. Några få stora 12″ ark finns kvar så skynda dit om du är intresserad.

 De små paketen har jag gjort av dubbelt mönsterpapper som jag knutit garn runt. Till bakgrund använde jag Tim Holtz stencil: Script (som snabbt blivit en favorit hos mig) och heavy gesso. Färgade in gesson med lite distress ink (fired brick och walnut stain) när den torkat. Min favorit ostduken finns såklart också där. Som en liten extra detalj har jag embossat tomteskäggen på mönsterpapperet med hjälp av Lawn Fawns embossingpenna och embossingpulver från WOW.

Tack för att just du tittade in!

Önskar dig en mysig tredje advent

// DT Jenny

Inläggsförfattare: Jenny

Älskar pyssel och handarbete i de flesta former, finns det nåt bättre än att få skapa med händerna?! Tror inte det! Har scrappat sedan 2008 och tekniker och produkter har växlat genom åren. Växlar klet och kladdig mixed media med papper och sax, välkommen att följa min resa här på Pyssloteket!

Kommentera