Nyårskarameller 2022 #4

Dagens ordspråk lyder; ”Finns det hjärtedies så finns det stjärtedies”! Ett helt underbart ordspråk tycker jag, för handen på hjärtat… en die kommer sällan ensam, och då måste man ju se till att bereda plats!

Jag insåg ganska så tidigt i min pysselhobby att en skärmaskin (läs Big Shot) var något jag bara MÅSTE ha. Jag tyckte om de snygga kanterna som dies gav samt att det fanns så många olika former. Min samling växte och jag gjorde som många andra, testade olika typer av förvaringslösningar. Hur skulle man enklast hitta sina dies och hur skulle de hålla sig på plats…?

Jag är ju en av Pysslotekets riktiga Lawn Fånar (person som älskar stämplar och dies från märket Lawn Fawn) och de har en tendens att skapa väldigt många dies som jag villhöver. I deras sortiment finns ju både koordinerande dies till de gulliga stämplarna men också väldigt många standalone dies som t.ex border dies samt de interaktiva diesen. Min samling förvarades då i en plastlåda som jag bläddrade fram och tillbaka i.

Det tog ju inte så lång tid innan jag växte ur denna förvaring (även om jag hade flera plastlådor) samtidigt som det också var väldigt svårt att hitta rätt die när jag behövde det, jag hade ingen överblick. Detta resulterade även i att jag då inte använde dem lika mycket som jag skulle kunna ha gjort.

Då hittade jag äntligen ett fungerande system för mig; ArtBin!

Det är en liten väska med magnetark som man fäster sina dies i. Lådan kommer från början med 3 ark och man kan komplettera med fler magnetark (som säljs i 3-pack). Äntligen har jag en lösning som ger mig en bra överblick över mina dies, en kompakt lösning i och med att varje magnetark innehåller dies från många olika set och det är enkelt att komplettera med fler ark så jag kan fortsätta bygga ut samlingen 😉

Jag sorterar upp mina dies efter vilken typ det är, till exempel border dies, interaktiva dies, ord dies, etc.

Magnetarken är väldigt starka och håller diesen på plats. Här håller jag arket rakt upp och ned och diesen tar sig ingenstans:

Har du tagit dig hela vägen hit kan jag meddela att ArtBin med tillhörande magnetarken är på 20% idag, den 4 januari! Erbjudandet gäller till och med 23.59 och bara produkter som finns i lager i webbshopen. Rabatten kickar in automatiskt när du går till kassan. Om du vill vänta in de följande dagarnas erbjudanden innan du får ordern skickad till dig meddelar du det genom att svara på orderbekräftelsen. Om du hellre vill besöka butiken är vårt tips att lägga en webborder först för att sedan kunna hämta ut den där till rätt pris.

Önskar dig en riktigt god fortsättning och ett fantastiskt pysselår!

 

Inläggsförfattare: Marianne

Kortmakare med passion för "ink blending" och små söta djurstämplar. Smått besatt av allt Lawn Fawn och kan inte hjälpa att köpa söta mönsterpapper, bara för att ha dem hemma att klappa på.

Kommentera