Månadens skiss

Den här månaden är det DT-Malin som står för skiss och mood board, du hittar hennes presentation av dem HÄR. (OBS! Alla länkar öppnas i ny flik!) Jag fastnade för skissen och efter att ha vänt och vridit på elementen så slutade det med att jag ställde hela skissen på högkant, så här:

I min tolkning blev det ett blågrönt vänskapskort med en liten tomte från Whimsy stamps, setet ”Think spring”. Bakgrunden är ”Baccarat” från MFT som jag embossat med ett holografiskt embossingpulver och sen målat med mina vattenfärgspennor från Altenew (beställningsvara).

Texterna kommer från Mama Elephants väldigt användbara ”Easy sentiments”. Den har även en julmotsvarighet, ”Easy Xmas greetings”, som gått varm under julkortstillverkningen. Texterna stämplas och stansas ut tre och tre. Om man köpt den tillhörande dien vill säga.

När jag hade skurit ner bakgrunden så blev det en rejäl bit över och den hade jag inte hjärta att kasta. Den blev ett grattiskort där jag kombinerade Hero Arts ”Happy thanks XL” med ”Bitty birthday wishes” från MFT (beställningsvara).

Stämplade Baccaratstämpeln direkt på kortbasen med Distress Oxide i ”Tumbled glass”. Jag gjorde 2nd generation stamping för att få det lite slarviga utseende, dvs jag stämplade av på ett skräppapper först innan jag stämplade på kortet och blev på så sätt av med det mesta av färgen från stämpeln. De fina stjärnorna kommer från Buttons galore och heter ”Crystal stars”.

Om du blir inspirerad av skiss eller moodboard så vill vi gärna se det du gör! Dela med dig i vår Facebookgrupp eller på Instagram. Använd då #pyssloteketmood så att vi hittar dig.

Och du! Du har väl sett att det finns nya funktioner i webbshoppen? När en vara tar slut försvinner den inte längre men köpknappen ersätts av ”läs mer”. Där kan du klicka i att du vill bevaka när varan är åter i lager och på så sätt få en notifikation i mailen när produkten finns inne igen. Observera att du inte förbinder dig till nånting genom att bevaka! På så sätt får Anna också en hint om att det finns intresse vilket givetvis ökar chansen att den kommer in igen. Är du däremot 100 % säker på att du måste ha produkten så kan du fortfarande, precis som förut, maila Anna med förbeställningar (anna@pyssloteket.se).

Det kan upplevas lite stökigt när det ligger kvar varor som är slut i lager. Vill du så kan du sortera så att du ser varor i lager högst upp i produktlistan. Det gör du med hjälp av den lilla menyn ovanför produkterna.

Dessutom kan du nu se lagersaldo på varor som finns inne, så du vet om det är ”bråttom” eller ej 😉

Önskar dig en fortsatt trevlig (pyssel-)helg!

Inläggsförfattare: Gunilla

Pysselnörd vars hjärta klappar lite extra för kortmakeri, tekniker och distress inks.

Kommentera