Miniscener med Lawn Fawn och Colorado Craft Company

bjuder jag på med dagens kort här i bloggen.

Eftersom jag har en perfekt die som passar månadens skiss tänkte jag försöka mig på att skapa något utifrån den. Det gick väl sådär… haha 🙂 Jag vred på skissen och fick inte riktigt till klustret rätt enligt skissen men nästan… Nåja nog syns det att jag blivit inspirerad av den iallafall!

Den perfekta dien till den här skissen stavas Peekaboo Backdrop från Lawn Fawn. Den har några år på nacken men är sååå användbar om man som jag gillar att bygga scener. Du kan både använde den med ”dörrar/fönster” eller bara ramen. Den är super till shakerkort. Släng iväg ett mail till Anna så tar hon hem den vid nästa beställning (om den finns hos leverantören såklart…). Just nu i skrivande stund verkar den vara sold-out hos Lawn Fawn själva så du kanske får ha lite is i magen…

Jag ritade upp hålen i dien lite löst med blyerts på ett ark Canson XL och stämplade däri scener med stämplar från olika set från Colorado Craft Company som jag sedan färglade med mina Altenew Brushmarkers (förbeställda från Altenew) och Distress Re-Inkers. Ramen är dien utstansad flera gånger och sedan ihoplimmade för att få lite höjd innan jag färgade in den. Den är inte fullt lika blå i verkligheten utan varierar i nyanserna.

De översta scenerna är ministämpelseten Dream Big Mini och Make A Wish Mini.

och här har jag använt stämplar från setet Birthday Wishing Den fina textstämpeln är från hÄnglar & Wings set Året runt mix.

Arrivederci!

//DT-Karin

 

Inläggsförfattare: Karin

Nollåtta i Värmlandsexil sedan många år som inte kan vara utan färg, former och mönster. Skapar allt ifrån PL, kort, LOs till mixed media och artjournals. Har en faiblesse för cirklar. Inspireras av nya produkter och shoppar i ärlighetens namn nog mer än jag skapar.

Kommentera