Mixed media canvas

Det här med att få kladda ned sig ordentligt om fingrarna är något jag fullkomligen älskar. En stund.
Sen får jag panik och måste torka mig frenetiskt på våtservetter! Men jag försöker förlänga tiden varje gång innan jag måste torka av mig. Jag var en sån som hellre gjorde ett face plant när jag ramlade som liten än att jag tog emot mig med händerna, för då kunde jag ju bli kladdig…

Men när man håller på med mixed media är det i stort sett omöjligt att inte få färg eller olika medium på fingrarna. Sån tur att det finns craft buddies!

Här har jag använt mig av diverse färger och paste från både Prima Marketing (Finnabair) och från Tim Holtz Distress paste. I webbshoppen finns både det ena och det andra här. De flesta akrylfärgerna jag använder är från Finnabair, deras metallicfärger är underbara! De större figurerna är gjorda från silikonformar, sk moulds, från Prima Marketing och är en beställningsvara i butiken. Maila bara till anna@pyssloteket med en länk till vad du vill beställa så tar hon hem till dig. De mindre är både chipboard, trä och metalldekorationer.

Den canvas jag använt finns att köpa billigt lite varstans, just den här är 20*20 cm i storlek. Här nedan följer en bildkavalkad.
Jag önskar er en härlig pysselvecka och jag hoppas ni hänger med i vår utmaning vi har i vår Facebookgrupp!

 

 

 

 

Inläggsförfattare: Katti

Jag är en glad och kreativ tjej med alldeles för många järn i elden! Höns, hundar och katter tar upp en stor del av min tid, övrig tid försöker jag pyssla och umgås med min familj och vänner. Två tonårsdöttrar och Make består min närmaste familj av :-) Min pysselstil skulle man nog kunna kalla lite spretig, mycket mixed media, gillar grunge och vintage men också klara glada färger! Det enda jag egentligen inte gör är kort i CAS-stil, jag får inte till det helt enkelt. Vita rena ytor är nog inte min grej!

Lämna ett svar