Porslinsbröllop -en LO med papper från American Crafts

Ni hänger väl med på Pysslotekets utmaning: #pysslokram som är i full gång. Den LO som jag idag vill visa kan nog kvala in i flera av utmaningsdatumen men som inspirationsalster så väljer jag att tillägna den min partner och andra hälft på; Din partners dag den 26 januari.

Allt började i augusti 2020 då jag och maken firade porslinsbröllop och då passade på att ta det här fotot av oss två, ett foto som nu blev en layout med papper från American Crafts: Brave and bold.

Mönsterpapper och vit cardstock bygger grunden. En stencil från Tim Holtz ger tillsammans med Heavy gesso siffrorna i bakgrunden. Har använt lite naturvitt tyg som jag rivit i remsor. Även ostduken har sin plats i bakgrunden.

Klippte ut några hjärtan ur mönsterpapper, vilket fick bli en dekoration i sig. Bokstäverna i ordet: Porslin kommer från American Crafts och är ett vitt thickersalfabet som jag färgat in med svart stämpeldyna.

Chipboardgrenen från Dina Wakley fick även den lite svart stämpeldyna på sig. Sedan har jag toppat med lite paljetter och broderigarn från egen gömma som jag limmat i snirkliga mönster.

Tack för att just du tittat in!

// Jenny – vitatulpanencreates

Inläggsförfattare: Jenny

Älskar pyssel och handarbete i de flesta former, finns det nåt bättre än att få skapa med händerna?! Tror inte det! Har scrappat sedan 2008 och tekniker och produkter har växlat genom åren. Växlar klet och kladdig mixed media med papper och sax, välkommen att följa min resa här på Pyssloteket!

Kommentera