Alla hjärtans dag

Hej!

Nu är det inte långt kvar till Alla hjärtans dag. Sprid mer kärlek till folket! Jag hoppas ni får lite inspiration av mitt inlägg idag. Jag lyckades inte få iväg ett enda julkort förra året så jag önskar att jag kan få tummen ur och få iväg lite Alla hjärtans dag kort istället.

Det här kortet är inte ett typiskt Åsa-kort. Jag gick lite bananas med de gulliga stämplarna från Lawn Fawn. Jag har använt seten Scent with Love och Scent with Love Add on. Bokstäverna är ett alfabet, Caps bold, från Altenew. Den rosa bakgrunden är Picked Raspberry. De vita pluttarna är Nuvo Crystal Drops.

 

Till det här kortet har jag återigen använt det underbara och användbara alfabetet från Altenew. Stämpeln är från Whimsy Stamps och setet Dudley´s Mailed with Love. Ramen är en die från Whimsey Stamps. Bakgrunden är Picked Raspberry.

 

Stämplar från Whimsey Stamps. Det är ett otroligt användbart set. Dessa drakar är favoriter hos mig. Kullarna är gjorda med dies från Lawn Fawn.

 

 

Jag var tvungen att göra ett CAS-kort också. Det är när jag skapar i CAS som jag känner mig som tryggast och det jag tycker är roligast. Alfabetet är samma som ovan, likaså stämpeln.

Hoppas att ni fått lite inspiration att sända lite kärlek i pappersform.

Kram Åsa

Inläggsförfattare: Åsa

Att få vara kreativ på något sätt är nödvändigt för mig. Det ger mig ett lugn och är en fullkomlig avkoppling. Jag började som kortmakare men gick över till layouter för att det sista året bara göra kort. Jag älskar CAS och det mesta jag skapar är i den stilen. Rosa är absoluta favoritfärgen och jag använder nästan uteslutande vit kortbas. Jag kan aldrig få nog av stämplar, det finns alltid något man villhöver, och jag har svårt att säga vilka märken som är favoriter men hjärtat klappar alltid lite extra för My Favorite Things, Whimsy Stamps, Mama Elephant och Lawn Fawn.

Lämna ett svar