Stor stämpel från Altenew

Hej!

Jag har inte så mycket vana av att använda stora stämplar när jag gör kort. Jag väljer ofta bort dem för att jag inte får till placeringen av dem. Dock är det ju alltid kul att utmana sig själv så därför skaffade jag setet Courageous You från Altenew. Det är en underbar blomstämpel, men i mina ögon också väldigt stor. Idag tänkte jag visa två sätt som jag har använt den på. Jag hade tänkt visa två ytterligare kort men jag dansade lite isdans på trappen i söndags och bröt handleden så jag har inte kunnat göra de andra två korten. Ni får hålla tillgodo med dessa två.

Jag valde att embossa med guld för att få bra linjer att hålla mig inom eftersom jag valde att färglägga med akvareller. Här finns ett fint set från Altenew. Jag stämplade inte hela motivet utan det fick försvinna ut från kortet. För mig blir det då lättare att placera motivet än när jag ska ha hela med.

 

Så här blev det färdiga kortet. Texten finns i samma set och sen har jag använt lite NUVO Crystal Drops.

 

Här ser man hela stämpeln. Till det här kortet stämplade jag upp hela stämpeln och klippte sen ut den. Jag har färglagt med Promarkers men har funderat ett tag på att prova några andra pennor också, bl.a. de här från Atenew. De finns i olika set.

 

Här har vi det färdiga kortet. Jag lät motivet gå utanför kortet även här. Gissa om jag satt länge och vred och vände för att få dit den. Beslutsångest deluxe. Texten är från ett gammalt set från Altenew som jag har i mina gömmor.

 

Innan jag satte fast mitt motiv så sprayade jag det med favoriten Sheer Shimmer Spritz från Imagine Crafts. Det glittrar otroligt fint!

Det var allt för mig idag. Hoppas att ni har fått lite inspiration till att använda stora stämplar.

Ha en fin dag! Kram Åsa

Inläggsförfattare: Åsa

Att få vara kreativ på något sätt är nödvändigt för mig. Det ger mig ett lugn och är en fullkomlig avkoppling. Jag började som kortmakare men gick över till layouter för att det sista året bara göra kort. Jag älskar CAS och det mesta jag skapar är i den stilen. Rosa är absoluta favoritfärgen och jag använder nästan uteslutande vit kortbas. Jag kan aldrig få nog av stämplar, det finns alltid något man villhöver, och jag har svårt att säga vilka märken som är favoriter men hjärtat klappar alltid lite extra för My Favorite Things, Whimsy Stamps, Mama Elephant och Lawn Fawn.

Lämna ett svar