Mars Moodboard & Skiss

Mars månad är äntligen här! Mars månad betyder för mig som bor här uppe i norr vår! Ja ja, jag vet att vi har massor av snö kvar men det är ju fantastiskt med ljuset som återvänt efter sin vinterdvala. En promenad i solen och takdropp är ju underbart på fina dagar.

Ny månad ger hos oss på Pyssloteket en ny moodboard och skiss! Häng med oss in i pastellernas värld tillsammans med kontraster från vitt, svart och massor av trianglar! 😉 Du är så klart fri att inspireras av det som tilltalar dig och hänger du på så vill vi jättegärna se vad du skapar! Antingen i vår facebookgrupp eller på instagram, använd då vår tag #pyssloteketmood så vi hittar dig!

Mitt inspirationsalster blev en canvas där jag till stor del följt skissen och tilltalats av pasteller, guld och svart text på vit botten.

Dina Wakleys tissuepaper står för bakgrund och titel, som jag fäst med Primas: soft matte gel. Några streck med bred pensel och akrylfärg i rosa och grönt fick bli nästa lager i bakgrunden. Trianglarna har jag själv ritat och klippt ut i cardstock och mönsterpapper från American Crafts, limmat ihop båda lagren för stabilitet. Har fäst några av trianglarna med 3d-kuddar för att inte canvasen ska få lite mera 3d känsla.

Blommor och knappar går att ta vad som helst som man hittar i sina gömmor. Jag har målat dem i vit heavy gesso och sprayat med distress spray.  Lite wax, whitegold och burgundy från Finnabair finns även på dekorationerna (Kan vara lite svårt att se på bilderna men det finns där 😉 ) Några duttar soft matte gel på blommorna gav fäste åt det glitter jag hällt på. Trästjärnorna från egen gömma har jag målat med lite Speckled egg, distress paint. Inte att förglömma, chipboardkvinnan från Dina Wakley som står i mitten

Tack för att just du tittade in!

// Jenny – vitatulpanencreates

 

Inläggsförfattare: Jenny

Älskar pyssel och handarbete i de flesta former, finns det nåt bättre än att få skapa med händerna?! Tror inte det! Har scrappat sedan 2008 och tekniker och produkter har växlat genom åren. Växlar klet och kladdig mixed media med papper och sax, välkommen att följa min resa här på Pyssloteket!

Kommentera