Lapptäcke

Ni vet alla de där mönsterpappren man har i drivor, men sällan använder till så mycket mer än klappa på? Här är ett tips på hur man använder dem. Passar extra bra om det är ett block med matchande papper, men man kan ju plocka ihop papper efter eget tycke och smak också.

I dagens inlägg har jag använt mig av Pink Paislees fina block Auburn Lane. I blocken brukar en del dekos finnas att klippa ut, men det går också att köpa till separata dekorationer. Till dagens två kort har jag har jag använt båda varianterna.

Hexagonerna är dies från Altenews set Geo Frames, men har man inga bra dies kan man ju alltid skära ut kvadrater eller rektanglar med sin skärmaskin.

Sitter du hemma med en massa mönsterblock, men saknar dekorationerna, är det bara att mejla anna@pyssloteket.se och be henne ta hem.

Inläggsförfattare: Caroline

Pyssel är för mig, som nog för många andra, en frizon. En terapi. Håller mig (än så länge?) till kort. Favoritmärken: lite av varje, men nog mestadels Mama Elephant och Altenew för tillfället.

1 reaktion på ”Lapptäcke

Lämna ett svar