En artonåring med – Dina Wakley media

Idag är dagen då vår äldste son här hemma fyller 18 år. Overkligt är det nog för oss alla nära, förutom då för sonen själv som väntat på denna dag. Jag väljer att börja med att fira honom med en layout här i bloggen. Fotot har några år på nacken men är ett av mina favoriter. Sonens favoritfärg är grönt så det mönstrade papperet från American crafts var ett självklart val.

Dina Wakleys produkter går som ett tema, (faktiskt helt oplanerat) genom denna layout med början i det mönstrade tissuepaperet. Sedan har jag färglagt Dina Wakley Media -blank tape, ett perfekt sätt att hitta dekoration till ett kort/layout där man saknar matchande färger i dekorationerna. Jag har använt mig av scribble sticks i 3 olika gröna nyanser och ritat enkla cirklar på tapen. Sedan har jag stämplat med en gammal stämpel och svart stämpeldyna som jag hittade här hemma, det går såklart att ta vilket mönster man vill, t.ex Hänglar och Wings: Prickar. Bakom tapen har jag med palettkniv dragit streck med Primas heavy gesso och sprayat på med med Dina Wakleys gloss spray.

Svart garn hittade jag i mina gömmor och häftade fast med häftapparat. De guldiga remsorna är Bazzill-Metallic Cardstock som jag skurit små remsor av. Paljetter från egen gömma.

Dina Wakleys chipboard: the men fick lite pynt av embossingpulver. Jag stämplade först med Lawn fawns embossingdyna på figuren och hällde sedan på WOW embossingpulver i guld. Värmde sedan med embossingfön så pulvret smälte. Återupprepade sedan flera gånger för att få ett tjockare, mer heltäckande lager. Bokstäverna till Lucas namn är tyvärr slut hos Pyssloteket men finns många andra thickers som är värda att kolla närmare på om du är intresserad 🙂 .

Nä nu är det dags att börja förbereda för födelsedagsfirande här hemma! Önskar dig en fin dag! 🙂

// Jenny – vitatulpanencreates

Inläggsförfattare: Jenny

Älskar pyssel och handarbete i de flesta former, finns det nåt bättre än att få skapa med händerna?! Tror inte det! Har scrappat sedan 2008 och tekniker och produkter har växlat genom åren. Växlar klet och kladdig mixed media med papper och sax, välkommen att följa min resa här på Pyssloteket!

Lämna ett svar