Påskiga kort med Lawn Fawn

Jag brukar inte göra påskkort särskilt ofta, inte ens en gång om året, men ibland får jag lite vårfeeling och oavsett vad man tycker om att fira påsk så är det väl ändå ett vårtecken?

Med Lawn Fawns senaste släpp så kom ju en del fina våriga produkter och jag kunde såklart inte låta bli att köpa ramen med vårblommor, den är så fin! Det var förvisso ganska mycket mer i det släppet som jag inte kunde låta bli men det kan vi kanske tala tyst om tillsvidare.

Så idag har jag fem våriga påskkort där jag använt mestadels produkter från Lawn Fawn med varierande ålder.

Först ut kommer tre kort där jag använt mig av i huvudsak samma produkter; Lawn Fawns Spring Flowers Backdrop och Henry’s ABCs. Själva ramen skar jag ut i vit cardstock som jag färgade in med olika gröna Distress oxides: Twisted citron och Mowed lawn samt Bundled sage och Rustic wilderness. Blommor och bokstäver skar jag ut i olika spillbitar av färgad cardstock och piffade med lite Aqua shimmer pen och Glossy accents.

Sen blev det ytterligare två snarlika kort där jag använt Lawn Fawns Mini easter egg dies och spillbitar av färgad cardstock. Jag hittade några färdiga motiv som passade bra till påsken och gjorde en liten bakgrund med gräs och himmel med ett par stenciler och Distress oxides. Återigen använde jag mig av Lawn Fawns Henry’s ABCs för att skriva ut glad påsk.

Hoppas att du får en solig och trevlig påsk med lite ledighet att njuta av!

 

Inläggsförfattare: Therese

En mångpysslare som snöat in på papperspyssel, främst kort men ibland även LO eller ATC. Kan inte leva utan sin Big Shot och älskar allt som glittrar. En stil som varierar från lite för mycket till CAS men nästan alltid färgglatt! Favoritmärken: Lawn Fawn, MFT och Hero Arts.

Lämna ett svar