Altenew Tall Tale – för alla bokälskare

Även om jag själv helst lyssnar på böcker så kunde jag inte motstå Altenews stämpelset Tall Tale med alla bokstämplar. Jag har idéer om att göra bokmärken med dessa stämplar – listan av framtida projekt är lång, men kanske blir det lite mer pyssel under den kommande veckan? Påsklov för mig och så startar dessutom Pysslotekets cybercrop! Är du nyfiken på de pysselutmaningar vi har ordnat för er – klicka dig in i Pysslotekets Facebookgrupp, för där kommer alla utmaningar att läggas upp. Det är flera roliga utmaningar, det kan jag lova er!

Dagens alster är inte ett strikt one-layer-card, men panelen med motivet och texten här i alla fall i ett enda lager – ett riktigt clean and simple-kort. Jag tycker mycket om att ha mycket white space på mina kort och ibland är det roligt att göra riktigt ”rena” kort, som detta exempel:

Jag har stämplat på Neenah cardstock med Memento ink jet black och sedan färglagt med alkoholbaserade pennor. Detaljer har ritats dit med vit Signo broad och svart Finelinerpenna. Panelen är monterad på svart cardstock och kortbasen, som är naturfärgad.

Det behöver inte vara mer komplicerat än så här, men jag vet också att många har svårt med clean & simple-stilen. Tur att vi är olika, för vi i teamet älskar en mångfald av pyssliga kreationer! Om du skapar något med produkter från Pyssloteket och lägger upp på sociala medier – glöm inte att tagga pyssloteket så vi hittar det du gjort!

Pyssla lugnt!

Inläggsförfattare: Tettiz

Älskar att få färgkladdiga fingrar! Favoriten är gult, men jag skapar i de flesta färger. Gör kort, skapar i mina art journals, pillar med ATC - pysselperiodare med stor kärlek till akrylfärger, fågelmotiv och handskrivet. Har en och annan livesändning och är förtjust i kluriga utmaningar.

Lämna ett svar