Lawn Fawn -Magic Iris Floral Wreath

Hej!

Idag har jag gått bananas med bilder. Min första tanke var att bara visa två kort med Lawn Fawn -Magic Iris Floral Wreath men sen fick jag lite feeling för allt möjligt. Lite av det jag har använt är slut i lager men jag passar på att tipsa om dessa produkter ändå eftersom Anna ska göra en beställning från USA snart och i Pysslotekets grupp på Facebook hittar du ett inlägg om detta och vilka märken det gäller. Så ser du något intressant så maila Anna och se om hon kan ta hem det åt dig. Det är en helt fantastisk tjänst hon erbjuder så kom ihåg att det du beställer är just till dig och du förväntas fullfölja köpet.

Här kommer nu de två korten som jag hade tänkt att visa idag. Jag färgade in själva kransen med Oxide och stansade ut blommorna i cardstock.

Förutom Magic Iris har jag använt Lawn Fawn -You Autumn Know, Lawn Fawn -Hello Sunshine, Lawn Fawn -Bugs and Kisses. De två sista är gamla set som inte finns i butiken nu men Lawn Fawn är ett av märkena som du kan maila Anna om och se om hennes återförsäljare har de seten. Texten på det första kortet är Hänglar&Wings -Babylycka.

Colorado Craft Company har så många underbara stämplar. Dessa är relativt nya och jag älskar dem. Jag har använt Teacups & Mice och Sleeping Mouse Mini. Texterna är från Hänglar&Wings -Vänskap och Babylycka, Colorado Craft Company -So sweet Slimline.

Här kommer ett grattiskort gjort med Altenew -Caps Bold Alphabet och Bold Alphabet. Det är mitt absoluta favoritalfabet alla kategorier. Bokstäverna har jag färgat in med Oxider. Stämplarna är Mama Elephant -Little Dino Agenda.  Jag har aldrig varit något fan av dinosaurier men som 45-åring har jag blivit i det närmaste besatt. Hur gulliga är inte dessa???

 

Sist men inte minst kommer min tolkning av utmaning 3 i vår pågående Cyber Crop. Det är en färg- och bildutmaning från Tettiz. Hon hade en fin fågel på sin inspobild men jag bytte ut den mot en flygande gris, det kändes logiskt i mitt huvud… Stämplarna är Mama Elephant -Hogs and Kisses. Det finns ett ex kvar så skynda skynda om du är sugen på detta gulliga set. Flygande grisar kan man ju inte få för många av.

Hoppas att du har fått lite inspiration till skapande och shoppande. Passa på att delta i vår Cyber Crop i Facebookgruppen. Du har till 24/4 kl. 23,59 på dig.

Kram Åsa

 

 

Inläggsförfattare: Åsa

Att få vara kreativ på något sätt är nödvändigt för mig. Det ger mig ett lugn och är en fullkomlig avkoppling. Jag började som kortmakare men gick över till layouter för att det sista året bara göra kort. Jag älskar CAS och det mesta jag skapar är i den stilen. Rosa är absoluta favoritfärgen och jag använder nästan uteslutande vit kortbas. Jag kan aldrig få nog av stämplar, det finns alltid något man villhöver, och jag har svårt att säga vilka märken som är favoriter men hjärtat klappar alltid lite extra för My Favorite Things, Whimsy Stamps, Mama Elephant och Lawn Fawn.

Lämna ett svar