Art Journalsida med stämplar och dies från Altenew

Jag rensade i mina gömmor och använde uppstämplat och utstansat/utklippt från Poppy Garden, Leaf Canopy, Sweetest Peas, Dotted Blooms och Wonderland alla från Altenew.

Utgångspunkten var en sida i en av mina art journals där jag tryckt av en stencil efter att  ha sprayat ett annat projekt med gloss spray.  Sedan bara lekte jag på och mina kära dt-kollegor som var med och videopysslade den kvällen undrade varför jag satt och skrattade för mig själv… 🙂

Jag tyckte bara det jag höll på med blev såååå, så, fult att jag fnissade åt eländet… Det spelade ingen roll hur mycket mer jag häftade dit det och la till, Det blev baske mig bara värre och värre. Men jag fortsatte envist vidare och plötsligt blev det nåt!

Man kan kalla det att tvångspyssla. När man inte har någon inspiration får man helt enkelt tvinga sig att skapa haha.

Jag ville att lite av det gröna i bakgrunden skulle skymta fram och byggde runt det. Det gick åt en hel del Leaf Canopyblad utöver de i gömmorna som var färglagda med vattenfärg så jag sprayade gloss spray i färgen aloe på ett cardstock som jag sedan stämplade och  stansade ut fler blad med diesen från Leaf Canopy. Fjärilarna är Ephemera från Tim Holtz, det finns lite olika förpackningar med fjärilar tex Botanical och Field Notes,

Även flickan och pojken kommer från en av Timpans Idea-Ology förpackningar just den här finns inte i shoppen nu men det finns paperdolls mini, solos, groups och portraits att välja bland där.

För att lyfta fram ”klustret” ur bakgrunden skuggade jag med utspädd svart akrylfärg runt alla blad och blommor och även paperdollsen.

Egentligen tycker jag så här i efterhand, att det hade räckt med den understa texten på den här AJ-sidan. ”Ansträngningen” och mödan fram till resultatet är verkligen värd en applåd, haha 🙂 😉 Texterna kommer från hÄnglar & wings set Jättesnorkigt #2 och artjournalen är Dinas svarta.

Nu är vårens CC slut och nu börjar det mödosamma ( 😉 ) arbetet för oss i designteamet att utse vinnare. De kommer bli sååå svårt för vi har fått in så många fina alster. Wish us luck!

Tack för att du deltagit och tack för alla fina tolkningar av våra utmaningar, utan er i gruppen, ingen cybercrop! <3

 

Inläggsförfattare: Karin

Nollåtta i Värmlandsexil sedan många år som inte kan vara utan färg, former och mönster. Skapar allt ifrån PL, kort, LOs till mixed media och artjournals. Har en faiblesse för cirklar. Inspireras av nya produkter och shoppar i ärlighetens namn nog mer än jag skapar.

Lämna ett svar