Tolkning av månadens moodboard och skiss

Idag vill jag dela min tolkning av månadens moodboard och skiss. Jag bytte plats på ett par foton annars är det en ganska ”bokstavlig” tolkning. Största utmaningen med denna var att fota. Jag vet inte vad som hände men efter 50 försök gav jag upp så ni får hålla till godo med en bild med konstiga skuggor…

 

Hexagonerna är gjorda av vanlig cardstock som jag har färgat in med akvareller

Det är verkligen en superlätt teknik. Här visar jag seg för steg:

 Måla med akvarellfärg på en akrylkloss eller en bit plast av något slag, använd ganska utspädd färg

Plocka sedan upp klossen/plasten och stämpla på cardstocken

Lyft upp klossen och låt torka. Blev det för lite färg så upprepa igen.

När jag hade gjort klart alla hexagoner la jag ut dom som jag ville ha dom, tejpade och sydde sedan runt allihop ett varv på symaskinen.

Sedan satte jag dit foton, några dekorationer som kommer från Heidi Swapps nya kollektion och avslutade med några skvätt akvarellfärg. Klart!

Här kommer en bild på skissen och moodboarden också ifall du har glömt.

Glöm inte att dela med oss om du också tolkar skissen.

Hoppas ni har en härlig vecka!

 

Inläggsförfattare: Veronica

Jag bor i Linköping med min man och våra två barn. Jag scrapbookar dels för att bevara minnen och dels för att få vara kreativ. Jag skapar nästan enbart layouter och försöker dokumentera vårt galna liv med hjälp av foton, papper och dekorationer.

Lämna ett svar