Semesterkit med Colorado Crafts stämplar

Nu känns det väl äntligen som om sommaren är här va!?! Här i Värmland har det varit härligt sommarväder hela helgen och semestertider stundar framöver.

När vi tillbringar sommar och semester på resande fot packar jag för det mesta med mig mitt semesterkit för pyssel. Det innehåller enkelt bara uppstämplade färdiga kortbaser, penslar, akvarellåda och en liten tygtrasa att torka penslar på. Det gör att jag alltid, om andan faller på, kan pyssla en stund regniga, mulna eller för den delen även soliga dagar i skuggan, trots att jag inte är hemma i mitt pysselrum. 🙂

Här hade jag tänkt infoga ett foto på mitt eget lilla kit men upptäckte att det är på vift med min man i husbilen den här helgen och jag är hemma…  Wellwell, jag har mitt kit i en liknande sån här behändig ficka, den här är i A4 format från Tonic., de uppstämplade akvarellpapperbaserna förvarar jag i en plastficka från Avery Elle stl L och jag använder oftast det prisvärda pappret från Canson.

Här kommer några inspirationsbilder med set som finns i lager om du blir sugen på att testa akvarellfärgläggning av dem du också.

Jag är verkligen newbie på detta med akvarell och färglägger hellre än bra men det är ju liksom det som är så bra med att färglägga stämplade motiv. Enkelt och lätt! Det var faktiskt det som fick mig att våga leka med akvarellfärger, att det redan föreställer något och jag kunde släppa prestige och lämna prestationsångesten åt sidan. Och faktiskt så är vi alla barn i början och träning ger färdighet…. Ja, ni hör klyschorna haglar här men de är sanna! Skaparglädje är ju faktiskt det viktigaste och utan att träna kan man inte bli bra på något. Jag har väldigt kul när jag färglägger uppstämplat med akvarellfärg och det är huvudsaken!

Stämpelseten från Colorado Craft Company jag använt ovan är:

Jag har även använt olika stämpelset från hÄnglar & Wings som titlar. och den uppmärksamme noterar att jag redigerat Big Love stämpeln…osten överst har jag faktiskt klippt bort… lite wild and crazy så där …men den går att lägga till i efterhand om jag skulle vilja…

Notera att den fysiska butiken är semesterstängd denna vecka 23, webbutiken är öppen som vanligt och ordrar packas så fort Anna är på plats igen (om ingen i teamet som bor i närheten förbarmar sig förstås och hjälper till att packa men i så fall blir det en bonus att få snabbare leverans… 🙂 )

Ha en härlig nationaldag allesammans!

Inläggsförfattare: Karin

Nollåtta i Värmlandsexil sedan många år som inte kan vara utan färg, former och mönster. Skapar allt ifrån PL, kort, LOs till mixed media och artjournals. Har en faiblesse för cirklar. Inspireras av nya produkter och shoppar i ärlighetens namn nog mer än jag skapar.

Lämna ett svar