Varma sommar- en Layout med papper från American Crafts

Hittade ett tomt album här hemma i mina gömmor så det fick bli en layout i ett för mig annorlunda format. Extra roligt med ett annorlunda format är att det blir bitar över som man kan använda till dekoration på layouten. Jag har använt den grönrandiga baksidan samt hexagoner som jag klippt ut och satt på 3d-kuddar för extra effekt. Papperet heter Sweet Rush-Sprinkles och kommer från American Crafts

Bakom fotot skymtar lite tissuepaper från Dina Wakley som jag fäst med lite Prima soft matte gel. Blommorna är stämplar från Visible image och färglagda med Dina Wakleys Scribble sticks. Även ostduk kan spanas in med ett tränat öga 😉 Stora thickersbokstäverna är även de precis som papperet från American crafts – Sweet Rush. Washitapen kommer från Dylusions. Små bokstäver och paljetter från egen gömma.

Tack för att just du tittade in!

Jenny – vitatulpanencreates

Inläggsförfattare: Jenny

Älskar pyssel och handarbete i de flesta former, finns det nåt bättre än att få skapa med händerna?! Tror inte det! Har scrappat sedan 2008 och tekniker och produkter har växlat genom åren. Växlar klet och kladdig mixed media med papper och sax, välkommen att följa min resa här på Pyssloteket!

Lämna ett svar