Nya Tim Holtz stenciler!

När jag besökte Anna sist så köpte jag med mig två av de senaste stencilerna. THS159 och THS159. Det är sällan jag faller pladask för stenciler men de här två skulle jag bara ha!

Först ut är THS159. Den heter Linked Circles och jag använde den på vitt cardstock ihop med Distress Oxide ink. Här använde jag Salvaged Patina och nya Uncharted Mariner.
Stämpeln kommer från Visible Image och heter Jake Skates. Just denna har Anna inte tagit hem men den går att få tag i vid nästa förbeställning om man så önskar!
Det finns en i samma stil som heter Max Rocks om man inte kan vänta. =)
Jag stämplade med MementoNeenah papper och färglade med Alkoholmarkers.
Texterna på vimplarna ovan kommer från Heffy Doodle och heter Roundabout Sentiments, dien som jag stansat ut med heter Curved Banned Die. Dessa är inte i det normala sortimentet utan Anna kan ta hem som förbeställning. Den goda nyheten är att hon beställer ofta därifrån så väntan blir inte lång om man vill ha egna!

Här är nästa stencil som heter Linked Square THS157, här använde jag Weathered wood och Saltwater Taffy tillsammans! Det fungerade bättre än vad jag först trodde de skulle göra.
Fågel är en underbara liten stämpel från Aall&Create och heter Little Wren #631.  Jag älskar storleken på dessa A7 stämplar. Priset också. 😉
Jag stämplade fågeln rakt över min distress oxide bakgrund. Sedan stämplade jag den en gång till på Neenah papper med Memento Tuxedo Black och färglade den med alkoholmarkers. Jag klippte ut den och monterade den ovanpå motivet med 3d-kuddar.

Missa inte vår Sommarbingo i Pyssloteketgruppen på facebook! Mycket inspirerande om man har tid över att pyssla!

Tänkte du besöka butiken är det klokt att spana in öppettiderna först!
Anna har nämligen Semesterstängt v30-32 (23/7-15/8)

Hoppas ni har en fin sommar allihop!

Inläggsförfattare: Malin

Pyssel för mig är avslappnande och rogivande! Vissa perioder pysslar jag massor, andra inte alls. Har sambo, tvillingar, otäckt många akvarellpaletter och massor av dammråttor... Kan inte vara utan Lawn Fawn, copic markers, distresser och dies och vattenfärger och colorado craft och stenciler och...och.. och... ja ni känner nog igen er! ;)

Kommentera