Kort med enkla bakgrunder och färdiga motiv

God kväll! Idag har jag ett gäng kort med lite blandade stämplar från Lawn Fawn och Mama Elephant. Det de har gemensamt är en att bakgrunden är som en banner och att motiven är placerade i anslutning till den. Jag har ju en ständigt växande samling med färglagda motiv som väntar på att komma till användning och det här är kort jag börjat göra lite mer och mer av på sistone i ett försök att minska högen. Jag har inte koll på vilka färgkombinationer det är på alla kort men välj dina favoriter eller testa några nya! Eller utmana dig själv med vår distress-generator, det kan bli hur intressant som helst 😉

Här är stämplade motiv från Lawn Fawn Crazy antics och text från hÄnglar & wings Tid.
I bakgrunden har jag även använt Lawn Fawns Lots of hearts background stencil.

Här har jag använt motiv från Lawn Fawns Bubbles of joy. Texten kommer från Altenews Weekend doodles. I bakgrunden har jag även använt Lawn Fawn Bubbles background stencil.

Björnarna kommer från Lawn Fawns Beary rainy day och även texten finns i samma set. I bakgrunden har jag använt Lawn Fawns Rainy sky stencil.

Här kommer ett litet hopplock av olika motiv, kaninerna kommer från Mama Elephants Hippity hop och paketen och tårtan har jag inte riktigt koll på men jag tror att paketen är från olika Lawn Fawn-set.

Sist kommer ett kort med Mama Elephants Unicorns and rainbows, även texten är från det setet.

Ett kortfattat inlägg med snabba kort men jag hoppas att du får lite nytta av “spillet” från andra projekt, om du som jag råkar spara allt i en ask eller så… 😀

 

Inläggsförfattare: Therese

En mångpysslare som snöat in på papperspyssel, främst kort men ibland även LO eller ATC. Kan inte leva utan sin Big Shot och älskar allt som glittrar. En stil som varierar från lite för mycket till CAS men nästan alltid färgglatt! Favoritmärken: Altenew, Lawn Fawn, Mama Elephant och Hero Arts.

Kommentera