Bebiskort

Häromhelgen var jag på min lillasysters baby shower. Mama Elephants You Raise Me Up tyckte jag passade perfekt till ett sådant tillfälle. Jag började med att göra en bakgrundspanel genom att färga in ett nedskuret cardstock från Neenah med Distress Oxides och My Favorite Things Watercolor Wash Stencil. Bäst och lättast att blanda på är egentligen Strathmore Bristol Smooth, men ibland kan jag tycka att den drar lite för mycket åt gult och väljer då istället Neenah, även om man får jobba lite mer.

Efter att ha stämplat upp de figurer jag ville ha med Memento Tuxedo Black, färglade jag dem med alkoholbaserade pennor och skar ut med tillhörande dies. För att få lite höjd på det hela skar jag ut ett par extra ”ostämplade” figurer och monterade bakom. Den embossade texten kommer från ett annat av Mama Elephants stämpelset, nämligen Mammoth Love, och flaggvimpeln är från My Favorite Things Sending Sweet Celebration Wishes. Det hela är sedan monterat på en panel i svart cardstock (Lawn Fawns är klart bäst!) som är pyttelite större och det i sin tur på en egentillverkad kortbas.

Det var allt för mig idag. Missa inte att Anna kommer att överge oss i tre veckor from nu på lördag, så se till att bunkra upp med braatthasaker innan dess! Det ryktas förvisso om att hon har anställt (tvingat?) en slav som kommer att åka in lite då och då för att skicka beställningar, men om du vill vara säker på att få supersnabb påfyllning, så är det bäst att du lägger en beställning senast fredag.

Inläggsförfattare: Caroline

Pyssel är för mig, som nog för många andra, en frizon. En terapi. Håller mig (än så länge?) till kort. Favoritmärken: lite av varje, men nog mestadels Mama Elephant och Altenew för tillfället.

Kommentera