Bebiskort 2

Tidigare i veckan visade jag ett bebiskort jag hade gjort till min systers baby shower. Idag visar jag ytterligare ett bebiskort som mamma hade beställt till min syster. Jag inspirerades av ett annat kort som jag bloggade tidigare i våras. Jag copypastade i princip hela det kortet, men i ett mindre format helt enkelt.

Den söta björnen kommer från Mama Elephants Up with Love och är färglagd med alkoholbaserade pennor. Efter att ha maskerat av min panel färgade jag in den med distress ink i Cracked Pistachio och My Favorite Things Rolling Cloud Stencil och Lawn Fawns Lots of Hearts Background Stencils.

Texten kommer från My Favorite Things Essential Sentiments och är stämplad med Altenews Onyx Black Ink, som blir riktigt svart och krispig. Lite bling och glitterlim från Lawn Fawn fick avsluta det hela.

Inläggsförfattare: Caroline

Pyssel är för mig, som nog för många andra, en frizon. En terapi. Håller mig (än så länge?) till kort. Favoritmärken: lite av varje, men nog mestadels Mama Elephant och Altenew för tillfället.

Kommentera