Ride the wind med Visible image

Jag saknar min motorcykel. Men, nu när Visible image kommit med motorcykelstämplar i setet Ride the wind så får jag drömma mig bort lite med hjälp av dem istället 😉 Idag visar jag två kort gjorda med detta stämpelset där det gemensamma är att jag färglagt mitt motiv och klippt ut det. Jag har sedan stämplat motivet på min bakgrund och monterat min utklippta bild direkt över. Fördelen med detta är att man slipper klippa ut riktigt jobbiga detaljer och bara låta det synas på bakgrunden. I detta fall, backspegeln och den lilla slangen till framhjulet.

Bakgrunden har jag gjort med Nuvo Shimmer Powders och en stencil från Tim Holtz/Stampers Anonymous som heter Circuit.

Jag stämplade även bromsspåren och texten direkt på bakgrunden. För att få lite extra lyft i texten så embossade jag texten på blått papper (samma blå papper som jag använt som ”matta”. Jag klippte sedan ut vimpeln och placerade den över den stämplade texten.

På kort nummer två så ville jag få till lite regnbågsvibbar så jag stämplade bromsspåret i regnbågens färger på en panel med Lawn Fawn mini ink cubes. Jag använde mig av Misti stämpelverktyg för att få det rakt. Jag stämplade sedan motorcykeln direkt på bakgrunden samt embossade texten på svart cardstock. Jag använder mig av Lawn Fawns black licorice cardstock för embossing. Bästa svarta som inte ”äter” upp embossingen vilket ibland händer med andra papper!

Motorcykeln är färglad med alkoholbaserade pennor och jag har även lagt till några detaljer med vit penna.

Hoppas ni har en lugn och skön pysselsommar 🙂

Inläggsförfattare: Marianne

Kortmakare med passion för "ink blending" och små söta djurstämplar. Smått besatt av allt Lawn Fawn och kan inte hjälpa att köpa söta mönsterpapper, bara för att ha dem hemma att klappa på.

Kommentera