Enkla kort med blommor från Altenew

För ett tag sedan satt jag och provade mina akvarellfärger på några blommor från Altenew, det slutade som vanligt i att jag hade ett gäng färglagda motiv men inga färdiga kort så det fick bli ett par enkla bakgrunder och en passande text. Jag är lite osäker på varifrån texterna kommer men hÄnglar & Wings har ju massor av fina texter på svenska som skulle passa perfekt!


Blommorna kommer från Altenew Always there som är ett lite äldre set. Anna brukar kunna få hem det mesta från Altenew så maila och fråga om du villhöver något, annars skulle man kunna göra liknande varianter med alla möjliga blommor efter tycke. Lite bling och ett par linjer runt om fick bli den sista piffen. Ganska enkla och snabba kort att massproducera om man skulle råka vilja öva lite på färgläggning med vattenfärger eller så 🙂

Inläggsförfattare: Therese

En mångpysslare som snöat in på papperspyssel, främst kort men ibland även LO eller ATC. Kan inte leva utan sin Big Shot och älskar allt som glittrar. En stil som varierar från lite för mycket till CAS men nästan alltid färgglatt! Favoritmärken: Altenew, Lawn Fawn, Mama Elephant och Hero Arts.

Kommentera