Somriga layouter med Sun Chaser

I förra veckans live scrappade jag två layouter till mina semesteralbum – en till sommarens Zakynthosalbum och en till dottern och min UK tour ’22. Nya semesterbilder gav mig ett rejält scrapsug och jag som mest gjort kort den senaste tiden kom igång med de nya fotografierna.

I Heidi Swapps Sun Chaser-serie från American Crafts finns papper och dekorationer och till Lemon slush-layouten har jag använt lite stickers och ephemera för att dekorera min layout. Jag utgår oftast från vit cardstock när jag gör mina layouter – det ger mig möjligheten att välja färger på mönstrat papper och dekorationer utifrån fotografiet. Jag avslutade genom att stänka lite med Dina Wakleys gloss spray i färgen Night. De vita bokstäverna är Thickers och jag har även skrivit för hand med en svart finelinerpenna.

Från mitt UK-album bjuder jag på en bild från ett av flera pubbesök. Den sedvanliga pinten med ale och en liten påse chips utgör ett givet motiv för mig – jag älskar att sitta och mysa på puben!

Även layout nummer två är gjort med Sun Chaser-serien och Thickers ur mina gömmor. Eftersom jag scrappar i 6×8 inches-format så är layouterna inte så stora och ett litet foto plus lite dekorationer räcker bra = ganska snabbscrappat, för mig i alla fall. Sen är det en annan fråga om jag någonsin kommer bli klar med något album ändå, eftersom jag hela tiden börjar på nya…

Jag hoppas att ni har en fortsatt fin sommar och att ni som scrappar har samlat på er många, fina scrapvänliga sommarminnen!

Pyssla lugnt!

Inläggsförfattare: Tettiz

Älskar att få färgkladdiga fingrar! Favoriten är gult, men jag skapar i de flesta färger. Gör kort, skapar i mina art journals, pillar med ATC - pysselperiodare med stor kärlek till akrylfärger, fågelmotiv och handskrivet. Har en och annan livesändning och är förtjust i kluriga utmaningar.

Lämna ett svar