Altenew -Wispy Joy

Hej!

Jag har förälskat mig i Altenew -Wispy Joy. Det är layering stamps och det har jag inte alls gillat tidigare men man är inte sämre än att man kan ändra sig. De är bra och tydligt uppmärkta med i vilken ordning man ska stämpla de olika lagren, vilket är toppen för icke tålmodiga personer som jag.

När man ska använda layering stamps är det bra att ha stämpeldynor i samma färg men i olika nyanser. Altenew har just det och du hittar dem HÄR. Tyvärr har jag inte dessa eftersom jag inte tyckt mig ha behovet men nu måste jag införskaffa mig lite nya dynor. Jag har istället använt mig av Distress Oxider i olika färger.

Jag hade en idé om hur mitt kort skulle bli så jag började rita upp en diagonal i blyerts som jag tänkte stämpla längs med. Jag ville också att blommorna och bladen skulle hänga över linjen litegrann.

Sen var det bara att sätta igång med resten av stämplarna och de olika lagren. Det blev även en hel del maskning och till det använder jag Post-It Notes -XXL Sticky Area.

Texten är från Hänglar&Wings -Stora Texter.

Av bara farten gjorde jag två kort till där jag förutom Wispy Joy använde Altenew -Billowing Blossoms och ett gammalt set som heter Label Love.

Hoppas att ni fått lite inspiration till skapande. Vi ses faktiskt redan i morgon då jag vikarierar lite med ett inlägg. Kan hända att det dyker upp lite nyheter från Lawn Fawn då….

Ha en fin dag!

Kram Åsa

 

 

Inläggsförfattare: Åsa

Att få vara kreativ på något sätt är nödvändigt för mig. Det ger mig ett lugn och är en fullkomlig avkoppling. Jag började som kortmakare men gick över till layouter för att det sista året bara göra kort. Jag älskar CAS och det mesta jag skapar är i den stilen. Rosa är absoluta favoritfärgen och jag använder nästan uteslutande vit kortbas. Jag kan aldrig få nog av stämplar, det finns alltid något man villhöver, och jag har svårt att säga vilka märken som är favoriter men hjärtat klappar alltid lite extra för My Favorite Things, Whimsy Stamps, Mama Elephant och Lawn Fawn.

Kommentera