Birthday Chicks

Idag tittar jag in med ett enkelt kort som är perfekt att göra om man har lite utstansade och färglagda figurer liggandes. Det lättaste är att göra ett CAS-kort (clean and simple, dvs med mycket vitt), men här valde jag istället att använda en färdig, lite mindre kortbas från Lawn Fawn (den är uråldrig och har försvunnit från sortimentet, men är superenkel att göra själv). De söta kycklingarna kommer från My Favorite Things stämpelset Birthday Chicks. Det stämpelsetet är fortfarande en av mina favoriter, fastän det säkert är fem år gammalt! Längre ner i inlägget visar jag ett kort från ett tidigare blogginlägg där jag har använt samma stämpelset.

Kycklingarna är färglagda med alkoholbaserade pennor och har, som vanligt, fått lite extra detaljer med hjälp av Glossy Accents, vit gelpenna och Sakura Gelly Roll Glaze. Textstämpeln kommer från samma set som kycklingarna och är stämplat med Memento Tuxedo Black.

Inläggsförfattare: Caroline

Pyssel är för mig, som nog för många andra, en frizon. En terapi. Håller mig (än så länge?) till kort. Favoritmärken: lite av varje, men nog mestadels Mama Elephant och Altenew för tillfället.

Lämna ett svar