Hej tomtegubbar slå i….

Jul, jul, strålande jul… Nej, jag har inte blivit tokig även om man skulle kunna tro det. Däremot gillar jag att göra julkort och att vara ute i tid med dem så att de faktiskt blir skickade också. Jag vill även vara ute i tid så att jag får tag på just de stämplarna jag vill ha till mina julkort. Det känns ibland som om man har julstämplar i överflöd men det är roligt att köpa några set varje år så att de man skickar till inte få samma som förra året. Håll i hatten nu så tar vi en tur i tomteland med hjälp av Lawn Fawn och Colorado Craft Company.

Först ut är ett kort med bl.a. stämplar från det nya släppet av Lawn Fawn. Jag listar de produkter, med länkar, jag har använt.

 • Lawn Fawn -Snowball Fight
 • Lawn Fawn -Christmas Dreams (granen) Finns inte i sortimentet nu men maila Anna om du vill ha den så kollar hon om det är något hon kan ta hem.
 • Lawn Fawn -Stitched Hillside Borders till snön
 • Distress Oxider i färgerna Spun Sugar och Shaded Lilac
 • Stencil från Echo Park -Snow Magic. Finns inte i lager men maila Anna så kan hon se om den går att få tag på.
 • Vit stämpeldyna till stencilen från Hero Arts -Pigment Ink Pad -Unicorn.
 • WOW! -Embossing pen till julgranen. Jag kommer inte ihåg vad jag använde för pulver men något glittrigt. Granen glittrar fint även om man inte ser det på fotot. Perfekt att använda en penna när man bara vill ha små detaljer embossade.

Nästa kort är också gjort med Lawn Fawns nya släpp. Alltså hur många roliga kort kan man inte göra med detta set!!?

Jag ville göra en snöig bakgrund till nästa kort och det var ju plättlätt att göra med lite akrylfärg och en underbar stencil från Lawn Fawn. Den kommer jag att använda mycket framöver.

Det var lite inspiration med hjälp av Lawn Fawn. Nu kommer det istället några julkort med stämplar från Colorado Craft Company.

Jag måste ju få in lite CAS bland mina julkort så här kommer två stycken sådana.

Sist ut för idag är det här kortet.

Det var allt för mig idag, hoppas att ni har fått en liten spark i baken för att börja med era julkort.

Nästa fredag händer det spännande saker i samband med att Pyssloteket fyller 13 år. Håll utkik!

Ha en fin helg!

Kram Åsa

 

Inläggsförfattare: Åsa

Att få vara kreativ på något sätt är nödvändigt för mig. Det ger mig ett lugn och är en fullkomlig avkoppling. Jag började som kortmakare men gick över till layouter för att det sista året bara göra kort. Jag älskar CAS och det mesta jag skapar är i den stilen. Rosa är absoluta favoritfärgen och jag använder nästan uteslutande vit kortbas. Jag kan aldrig få nog av stämplar, det finns alltid något man villhöver, och jag har svårt att säga vilka märken som är favoriter men hjärtat klappar alltid lite extra för My Favorite Things, Whimsy Stamps, Mama Elephant och Lawn Fawn.

1 reaktion på ”Hej tomtegubbar slå i….

  Linda landby

  (9 september, 2022 kl. 12:45)

  Underbara kort Åsa, älskar framför allt de med stämplar från Colorado 🙏👌😜🧡

Lämna ett svar