You Autumn Know

I helgen har vi firat Pysslotekets 13-årsdag. Grattis till tonåringen! Det har firats med både erbjudanden och livedemos. Tidigare idag visade Marianne på Pysslotekets Facebooksida hur man monterar ihop Lawn Fawns Platform Pop-up. Som av en händelse har jag ett kort gjort med just den dien. I de senaste släppen har det också kommit flera add-ons. Jag har dekorerat platformen med de supersöta mössen från Lawn Fawns stämpelset You Autumn Know och ett av deras äldre pappersset, Knit Picky Fall.

Eftersom det verkligen är ett 3D-kort är det lite svårt att fota och få med allting, men längst bak har jag stansat ut Lawn Fawns Giant Hooray i orange cardstock och sedan ytterligare en gång, men i snäppet ljusare nyans. Om man sedan monterar dem bakom varandra, men några milimeter snett, så ”försvinner” det inte på samma sätt som annars. För att få löven att ”sväva” kan man motera dem i en tunn platsbit. Det syns ganska väl på fotot, men inte särskilt mycket i verkligheten.

Inläggsförfattare: Caroline

Pyssel är för mig, som nog för många andra, en frizon. En terapi. Håller mig (än så länge?) till kort. Favoritmärken: lite av varje, men nog mestadels Mama Elephant och Altenew för tillfället.

Lämna ett svar