Lawn Fawn Tree house och Fairy friends

Min ena brorsdotter har precis fyllt år och hennes kort var tänkt att bli rosa och gulligt men så blev jag sugen på att göra ett kort med Lawn Fawns Tree house die och de små älvorna från Fairy friends, det kändes lite som en match made in heaven, eller skogen. 

Jag valde att göra en del av detaljerna i rosa för att få det lite mer rosa och gulligt som jag tänkte från början. Jag vill ju gärna att saker och ting ska vara i verklighetstrogna färger vilket begränsar mig något och gör att jag alltid väljer samma favoriter, men ibland kommer jag ihåg att utmana mig själv att tänka mer fritt och prova något nytt. Den här gången resulterade det i rosa flugsvampar och det är jag väldigt glad för! De blev så himla fina och söta! Kanske ingen jättevågad utsvängning men man får väl ta myrsteg ibland 😉

Förutom de två tidigare nämnda seten så har nog en grästuva från Christmas palm tree åkt med och paketen från ett äldre julset: Toboggan together. Bakgrunden är inkblendad med Distress Oxides och Lawn Fawns Hillside stencils och glittret från trollspöt är Stickles i färgen Star dust. Förutom det hittade jag lite paljetter/skak och en grattisdie i mina gömmor.

 

Inläggsförfattare: Therese

En mångpysslare som snöat in på papperspyssel, främst kort men ibland även LO eller ATC. Kan inte leva utan sin Big Shot och älskar allt som glittrar. En stil som varierar från lite för mycket till CAS men nästan alltid färgglatt! Favoritmärken: Altenew, Lawn Fawn, Mama Elephant och Hero Arts.

Kommentera