Craftbattle mellan Pyssloteket och Cili In Papers!

Imorgon, söndag 25/9, kl.19 så är det en tuff fight på gång! Conor McGregor, släng dej i väggen. 😉 Nu är det designteamens tur 😀
Ett craftbattle, vi lovar att det är i all vänskaplighet, mellan Pyssloteket och Cili In Papers. Det kommer att bli superroligt!

Det börjar kl.19 med att Tettiz/Jeanette från Pyssloteket ska möta Lisa från Cili In Papers, och en timme senare, kl.20, kommer stafettpinnen att lämnas över till Pyzzlot/Karin från Pyssloteket och Anna från Cili In Papers.
Så detta kommer att pågå i två timmar. Det sänds live på båda butikernas facebooksidor och du kommer att se båda pysslarna samtidigt i bilden. Här hittar du Pysslotekets facebooksida, och det kommer att finnas kvar så du kan titta i efterhand om du missar själva livesändningen.

Det har kommit massor med nyheter till butiken, och fler är på gång, så kolla in nyhetskategorin så du inte missar något.

Vi har en förbeställning från Mama Elephant, vi beställer från ME väldigt sällan, så är det något särskilt du vill ha så passa på att beställa det nu. Du mailar din beställning till anna@pyssloteket.se och du skickar länkar på det du vill ha så kommer du att få en orderbekräftelse med priserna. Alla stämplarna från ME kostar 199kr, diesen är olika priser på. Maila din förbeställning innan den 30/9 kl.12 för att det ska komma med i den här beställningen. Om det är så att det du beställt inte finns i lager hos ME så kommer din order annuleras och du får beställa det igen vid nästa förbeställning.

Vi ses imorgon på facebooksidan för livesändningen!

Inläggsförfattare: Anna Pyssloteket

Har ägt Pyssloteket sedan 2009, och tillsammans med mitt fantastiska och fanatiska designteam utökat sortimentet och maximerat butiksytan till bristningsgränsen. :)

Lämna ett svar