Glasspaus- med Heidi Swapps: Sun Chaser

För flertalet år sedan när barnen var yngre så var besöken på badland ett högt önskat resmål i vår familj. Därför kände jag att Heidi Swapps kollektion Sun Chaser och fotografierna från en av våra semesterresor var givna på samma sida!

Jag började med att välja papper, det blå-turkosa samt glasspapperet är fram och baksida av samma papper och heter: Sweet thing. Sedan klippte jag en cirkel av det gula Good Vibes-papperet. Jag delade cirkeln i tre delar och lade mittendelen på ”glassremsan” samt lade även några pappersbitar på plats vågrätt.  Efter att ha fäst alla delar lade jag på stencilen: Smitten with stars från Aall & Creates och fyllde den med hjälp av en palettkniv med Heavy gesso från Prima.

Efter att allt torkat lade jag fotona där jag ville ha dem och började dekorera. Dekorationer kommer från Sun Chaser- Ephemera Die Cuts, Sun Chaser- Sticker Book, samt Tim Holtz- Die Cuts Engraving samt några paljetter från egen gömma.

Önskar dig en fin dag! Ät mycket glass! 😉

// Jenny – vitatulpanencreates

 

 

Inläggsförfattare: Jenny

Älskar pyssel och handarbete i de flesta former, finns det nåt bättre än att få skapa med händerna?! Tror inte det! Har scrappat sedan 2008 och tekniker och produkter har växlat genom åren. Växlar klet och kladdig mixed media med papper och sax, välkommen att följa min resa här på Pyssloteket!

Lämna ett svar