Tjuvstarta årets Cybercrop redan idag med ”Så mycket bättre”

Imorgon börjar årets mesta och bästa pysselträff; Pysslotekets Cybercrop. Eller som vi pyssloteketnördar säger ”CC:n”. Va? Filåt? Vadå? Jo en cybercrop är alltså en digital pysselträff som pågår i butikens Facebookgrupp. Den börjar imorgon lördag 22 oktober och pågår fram till 6 november.

Det brukar vara en handfull olika utmaningar att delta i. Det blir en färgsprakande inspirationsfest och en himla trevlig stämning i communityn när cybercropen pågår. Så kom och var med du också! 🤗

Alla utmaningar och vad som gäller kring deltagandet kommer du hitta i Facebookgruppen från och med i morgon. Det är också där du postar dina bidrag om du vill vara med och tävla.

Priser? Yes, såklart! Vi utser en vinnare för varje utmaning och en för hela klabbet. Och om man deltar i samtliga utmaningar kan man dessutom vara med och tävla om en gästplats i designteamet. Finfina grejer det säger undertecknad som vann en sån plats för tre år sedan. 😃

Men hur var det nu med tjuvstarten? Jo vi har ju en liten tradition att dra igång en uppvärmningsutmaning dagen innan. Så här kommer den:

Musikintresserade tv-tittare har säkert koll på att ”Så mycket bättre” börjar vilken dag som helst. Men vi vill ju inte vara sämre inom vår konstform.

Scrapversionen av Så mycket bättre går ut på att göra en tolkning, en ”coverversion” av ett av följande tre köpekort.


Precis som i musikprogrammet kan din tolkning ligga både nära eller ganska långt ifrån originalet. Du väljer själv.
Din tolkning måste därför inte heller vara ett kort utan kan vara en art journal, layoutsida, ATC eller ett mixed media alster

Så här ser mina inspirationsalster ut:

Här har jag grundat bakgrunden med Distress Oxide och sedan torrembossat den i en Altenew embossingfolder. Sen har jag rollat vit stämpelfärg över med en brayer och strösslat lite vitt grovkornigt embossingpulver över. Sedan har jag använt den stora härliga textdiesen från Lawn Fawn, katterna från förra årets Halloweenset inklusive add-on och tårtan från setet Tea-rrific Day add-on. (hattarna, ballongen och trumpeten är från ett gammalt Lawn Fawn set ”party animal”).

På kort nummer två har jag tagit mig an ugglekortet:

Med Distress Oxide Vintage Photo har jag färgat in bakgrunden med en randig stencil från Carta Bella . Ovanpå detta har jag stämplat skrift från Hänglar Wings set. Sedan har jag jag ytterligare ett lager på med vit stämpelfärg som strålar och embossat dessa lite med hologram embossingpulver. Ugglan kommer från Lawn Fawns special delivery set och grenen är från setet Toucan Do it. De små bokstäverna har jag hämtat från följande dies – fiffigt va?! Det större alfabetet är Henrys ABC från Lawn Fawn.

Hoppas ni går igång på uppvärmningsutmaningen och även deltar på resten av cybercropen!

Wehooo nu är vi igång!!

Inläggsförfattare: Karin Å

Att skapa med stämplar, dies, färg och stenciler... frågan är om det är en hobby, en terapi eller ett galet beroende. Haha! Jag har hållit på i över tolv år och skapar mest kort. Jag gillar olika stilar, att prova nya grejer och att köpa allt jag villhöver! ;-P

Lämna ett svar