Aall and Create -Gnomes

Hej alla pysselnödiga!

Jag har kärat ner mig i Aall and Create -Gnomes stämpelset som Anna har tagit hem. Galet söta gnomes som går att använda året om beroende på hur man färglägger dem osv.

Idag tänkte jag visa tre snabba julkort som jag har gjort. Först ut ett kort som får mig att tänka tillbaka på min barndoms jular, där vi dekorerade adventsljusstaken med flugsvampar och lingonris. Ett enkelt CAS- kort där jag färgat in ett hörn med Distress Oxide – mowed lawn och Studio Lights -Ink Blending Brushes.

Till nästa kort embossade jag en bakgrund med foldern Snowflakes från Sizzix. Det är en 3D-folder så det blir ett riktigt fint och tydligt mönster. Det är lite svårt att återge med ett foto eftersom jag har använt ett vitt papper, men ni får lita på mig. Tyvärr är foldern slutsåld men maila Anna (anna@pyssloteket.se) om du är intresserad så kollar hon upp om hon kan ta hem den. Det finns en annan från Sizzix i lager (i skrivande stund) som heter Snowflakes #2 som också är väldigt fin. Alla gillar inte att gå ifrån de traditionella färgerna på jul men jag älskar att använda bl.a. rosa till mina julkort, precis som jag gjort här. Texten kommer från de lite äldre setet hÄnglar&Wings -Granar.

Sist ut idag är ett kort som även det har en embossad bakgrund. Denna gång använde jag Vaessen Creative -Snowflake, som jag lyckades med att slarva bort direkt efter att jag hade använt den. Helt spårlöst borta, men den dyker väl upp på något högst oväntat ställe så småningom. Jag har t.o.m. tittat i kylen. Det är som sagt var svårt att återge hur fin foldern är med vitt papper men jag gillar den skarpt och i verkligheten är det ett tydligt tryck. Lite mer utspridda snöflingor på denna än den förra. Dessvärre är denna också slutsåld men maila Anna om du vill få tag på den. Vi är visst många med samma smak.

Det var allt för mig idag. Hoppas att ni blir lika förälskade i detta stämpelset som jag.

Kom ihåg att vår CC pågår till på söndag i FB-gruppen, så än har ni tid att ladda upp era alster.

Ha en fin helg!                                                                                                                                                             Kram Åsa

Inläggsförfattare: Åsa

Att få vara kreativ på något sätt är nödvändigt för mig. Det ger mig ett lugn och är en fullkomlig avkoppling. Jag började som kortmakare men gick över till layouter för att det sista året bara göra kort. Jag älskar CAS och det mesta jag skapar är i den stilen. Rosa är absoluta favoritfärgen och jag använder nästan uteslutande vit kortbas. Jag kan aldrig få nog av stämplar, det finns alltid något man villhöver, och jag har svårt att säga vilka märken som är favoriter men hjärtat klappar alltid lite extra för My Favorite Things, Whimsy Stamps, Mama Elephant och Lawn Fawn.

Lämna ett svar