CASEade julkort med Lawn Fawn

Jag såg ett så snyggt kort i ett inlägg på Lawn Fawns blogg som jag inte kunde låta bli att CASEa, eller mer eller mindre kopiera… Det är så tacksamt att göra så när kreativiteten och påhittigheten tryter, oftast brukar i alla fall jag komma igång igen efter det.

Det blev ett par kort i olika färger men i övrigt likadana med samma produkter. 

Jag använde följande:

Distress Oxides: Salty ocean och Blueprint sketch

Distress Oxides: Wild honey och Spiced marmalade

Distress Oxides: Pumice stone och Black soot

Distress Oxides: Picked raspberry och Seedless preserves

Originalet är gjort av Anja som finns här på instagram.

Vilken färgkombination är din favorit?

 

Inläggsförfattare: Therese

En mångpysslare som snöat in på papperspyssel, främst kort men ibland även LO eller ATC. Kan inte leva utan sin Big Shot och älskar allt som glittrar. En stil som varierar från lite för mycket till CAS men nästan alltid färgglatt! Favoritmärken: Lawn Fawn, MFT och Hero Arts.

Lämna ett svar