Jag är inte klar med julen!

Brukar du också känna att du inte riktigt är klar med julandet fastän högtiden börjar lida mot sitt slut? Då är du inte ensam! Jag har en hög med julsaker jag vill använda och göra kort av, massor av halvfärdiga projekt att göra färdigt och rester från tidigare års julpyssel att hitta på något med och när alla julkort för året är klara är det som att jag inte vill göra annat än pyssla… Det kan också bero på att det brukar vara tusen andra saker som ska hinnas med innan julafton och jag är aldrig så pysselsugen som när jag verkligen inte har tid att pyssla… Visst är det lite märkligt?

Idag har jag i alla fall två vintriga kort som likväl skulle kunna innehålla en vinterhälsning som en önskan om god jul och gott nytt år, eller varför inte ett grattis?

Jag har mestadels använt Lawn Fawns Build-a-snowman som är ett set fullt av små detaljer och pryttlar som är perfekt för pappersrester och spillbitar. Jag roade mig flera kvällar med att skära ut halsdukar, morotsnäsor, knappar, fåglar, vantar, öronmuffar och rosetter från spillbitar. Snögubbarna själva skar jag ut från Lawn Fawns cardstock i färgen fog, en lätt bruten vit som går aningen mot grått. 

I övrigt har jag kombinerat diverse olika färgade cardstock och gamla mönsterpapper. Bakgrunderna skar jag ut från överblivet mönsterpapper med Lawn Fawns Outside in stitched rectangle och bakom detta Lawn Fawns Outside in stitched scalloped rectangle för att få en lite roligare kant runt om. Texterna kommer från hÄnglar & Wings God jul.

 

Inläggsförfattare: Therese

En mångpysslare som snöat in på papperspyssel, främst kort men ibland även LO eller ATC. Kan inte leva utan sin Big Shot och älskar allt som glittrar. En stil som varierar från lite för mycket till CAS men nästan alltid färgglatt! Favoritmärken: Lawn Fawn, MFT och Hero Arts.

Lämna ett svar