Mitt lyckohjul!

Hej, det är Stephi här!

Jag har fått den stora äran att gästa Pyssloteket några veckor. Det ska bli jättekul.

Jag hoppas att jag kommer skänka er inspiration till skapande.

Jag är kortmakare sen 13 år tillbaka. Gillar stilrena alster men även bygga upp scener.

Förra året hade jag en utmaning till mig själv, att göra layouter. Det skulle vara 1 per månad. Vet ni hur många det blev 2022? Haha det blev 100 stycken!!

Jag är trebarnsmamma med en tonåring kvar i boet, och det njuter jag av massor! Men nog om det.

I dag bjuder jag på en färgsprakande layout. Man kan inte bli annat än glad av massa färger i detta mörker.

 

American Crafts gör många snygga papper. Detta är från kollektionen Color Study colorwheel, utan Vicky Boutin. Jag valde 2 utav detta papper då jag ville klippa i ett av dem för att få denna 3d snurra. Alla lösa ”tårtbitar” fäste jag på 3d kuddar efter att jag inkat in dem med Distress Oxide, black soot. Jag ville att varje lös bit skulle ”poppa upp”.

Innan jag satte fast alla bitar gick jag lös på en snygg stencil från Tim Holtz, Grime, lite här och där. Den gör snygga mönster av stänk. Jag använde svart cardstock för att framhäva de svartvita fotona, ännu mer.

Altenews Double Rainbow stencil blev perfekt runt kortet, för känslan att det snurrar.

Dina Wakley har supersnygga chipboards, Sprigs, som jag målade vita.
Dessa  guldiga bokstäver kommer från American Crafts. De heter Evergreen & Holly.

Tillslut duttande jag några droppar av Nuvo Crystal drops. Jag älskar att dutta prickar för den slutliga finishen, på både kort och layouter.

Inläggsförfattare: Stephi

I 13 år har denna fantastiska hobby funnits i mitt liv. Jag älskar stenciler och kan inte få nog av dem. De är ju den perfekta basen till mycket man skapar! Färglägger med akvarell och gör många egna bakgrunder. Är en stor fan av Oxide ink, något jag ej kan vara utan! Inte stämplar heller.

Lämna ett svar