The sweet life

Visst är det nåt speciellt med himlen och moln? Jag fascineras av det ständigt. Det finns massa kul att använda i sitt pyssel med tema moln. Stenciler, dies och så detta fantastiska papper från American Crafts, She’s magic- Air mail  


Jag tog två stycken av detta papper för att kunna klippa ut extra pappersflygplan och moln. Det blir lite mer effektfullt med 3d känsla. Jag fäste molnen på distanskuddar på min layout och satte dit mina små plan på fotot.

Sedan kladdade jag loss med Dina Wakley akrylfärg vita streck lite huller om buller ovanför kortet och ut på ena sidan. Tog en stencil även den från Dina som heter Pieces . Den fick agera som stenar som man ser pyttelite av på vänstra sidan. Kladdade loss mer med Dina Wakleys underbara turkosa akrylfärg på en stencil från Visible Image som jag tokälskar. Den syns inte i sitt esse på denna layout men spana in den. Den går glödhet i mitt pysselrum.

För att piffa min layout använde jag Thickers från American Crafts. De heter som min överskrift The Sweet Life
Det är ett kit med 2 ark med massa fina saker, som glittrar vackert i guld.

Jag hoppas jag inspirerat dig. På återseende!

 

Inläggsförfattare: Stephi

I 13 år har denna fantastiska hobby funnits i mitt liv. Jag älskar stenciler och kan inte få nog av dem. De är ju den perfekta basen till mycket man skapar! Färglägger med akvarell och gör många egna bakgrunder. Är en stor fan av Oxide ink, något jag ej kan vara utan! Inte stämplar heller.

Lämna ett svar