Teparty med heart garden border från Lawn Fawn

Ibland så hinner man inte riktigt med att pyssla med allt som man blev sugen på att köpa. Saker kommer emellan etc. Så var det med förra årets Lawn Fawn släpp Tea-rrific day för min del. Men nu, när den nya Heart Garden border dien kom ut så blev jag helt plötsligt väldigt sugen på teparty 🙂

Jag använde följande för mina kort nedan;

För att göra bakgrunden så blandade jag en panel med Distress Ink i färgerna Mustard seed, Wild honey och Picked raspberry. Sedan la jag stencilen Skinny stripes ovanpå och blandade ytterligare lite ovanpå. Jag lät färgerna överlappa lite i varandra så man skulle få ett strilande solsken (som när man sitter under ett träd typ).

Jag ville bygga upp ett landskap för mina te-partande djur så jag skar ut grön cardstock med Heart Garden border die och sedan skar jag ut hjärtanen i en massa olika spillbitar av mönsterpapper (också dessa från Lawn Fawn). Jag gjorde flera Heart Garden border på en gång i olika gröna färger så jag skar ut hjärtan i alla möjliga mönsterpapper så jag kunde ha massor att välja på. Jag fäste hjärtana med en liten limklutt från Lawn Fawns glue tube och tryckte sedan dit hjärtat. Jag avslutade med lite Chunky glitter på vissa hjärtan för lite extra bling. Enkelt att få dit genom att använda en limpenna, eller lim med fin spets och sedan hälla över glittret. Låt det torka några sekunder och häll sedan av överflödet.

För att få lite djup i min scen så skar jag ut ytterligare en gräsplätt med Simple grassy hillsides border och monterade det mesta av min scen på den. Vissa saker limmades direkt och andra fick ett litet lyft med hjälp av 3D foam tape.

Jag monterade sedan mitt gräs med 3D foam tape ovanpå min Heart Garden Border die. Ekorren och fågeln fick även de sitta i bakgrunden för att skapa extra djup. Avslutade med att ge figurerna lite extra detaljer med en vit gelpenna.

Kort nummer två är gjort på liknande sätt men jag har vänt på scenen så den nu är vertikal samt att jag la till stämplar från Happy Hugs. Tycker de stämplarna går väldigt bra ihop med Tea-rrific day stämplarna. Scenen fick även prydas med några moln som dekorerats med Chunky glitter.

För att få lite extra djup i scenen så är de främre stämplarna monterade med 3D foam tape medans de bakre är limmade direkt mot bakgrunden.

Och det är ju snart Alla Hjärtans dag och vad passar bättre då än lite extra kramar till nära och kära. Här skapade jag ett kort med Hearet Garden border och hjärtblommor endast i rosa.

Stämplarna kommer från Happy hugs och texten är från Big Scripty Words, den finns inte hemma i lagret just nu men är man sugen på den så kan man alltid maila till Anna.

Inläggsförfattare: Marianne

Kortmakare med passion för "ink blending" och små söta djurstämplar. Smått besatt av allt Lawn Fawn och kan inte hjälpa att köpa söta mönsterpapper, bara för att ha dem hemma att klappa på.

Lämna ett svar