Nytt släpp från Lawn Fawn

Hej alla pysslare!

Ni har väl inte missat att Lawn Fawn har släppt nytt!!? Jag älskar detta släpp och tycker att det är det bästa på väldigt väldigt länge. Under nyheter (scrolla ner lite) hittar ni det som Anna har tagit hem och det säljer väldigt bra så skynda dig in och knip det du villhöver. Skulle just dina favoriter vara slutsålda redan så misströsta inte, Anna kommer ta hem mer men du kan ju maila henne om du har några speciella önskemål. (anna@pyssloteket.se)

Jag villhövde väldigt mycket av detta släpp tydligen och tänkte försöka inspirera er lite idag med fem stycken kort. Jag älskar elefanter så det var ju ganska givet att tre set med elefanter fick följa med mig hem. Först ut Elephant Parade, så gulligt. Jag köpte även Henry Jr´s ABCs, men jag tänkte att det kanske var lite onödigt. SÅÅÅÅÅ FEL jag hade. Har använt det på det här och flera av korten och kommer att använda det massor, dels för att det är ett sånt snyggt typsnitt och dels för att det är så lättanvänt. Jag visar nedan hur jag gör för att få det rakt och på den plats jag vill ha. Här har jag även använt stencilen Cloudy.

För att få lösa bokstavsstämplar på precis den plats jag vill och dessutom få de raka så använder jag en plastlinjal och fäster dem på med själva bokstaven nedåt. Sen lägger jag mitt papper i min Misti och provar ut med linjalen var jag vill placera min text. När jag har bestämt mig fäller jag ner locket och trycker till. Då fastnar bokstäverna på locket och jag kan använda den dyna jag vill ha och stämpla min text.

Jag fortsätter med ett kort med stämplar från Elephant Parade, Henry Jr´s ABCs och stencilen Cloudy precis som ovan. Det som är nytt på detta kort är att jag gjorde mig en egen stencil av Lawn Fawn -Grassy Border.

Även i setet Fly High finns det elefanter, om än lite mindre till storleken. Jag inkblendade en bakgrund med Distress Oxider och skvätte lite vatten på den för att det skulle hända lite mer. Eftersom jag färglägger med alkoholbaserade pennor så stämplar jag alla mina motiv med Memento -Tuxedo Black och texterna med VersaFine -Onyx Black.

Nästa kort även det med stämplar från Fly High. Här har jag även använt stencilen Corner Rainbow tillsammans med Distress Oxider. Det är två stycken stenciler i detta set och de går liksom omlott så att det blir jättelätt att göra de olika färgerna i regnbågen. Jag valde att göra luftballongen och mössen i gråskala för att låta regnbågen ta ordentlig plats.

Sist ut idag är ett kort med setet Elephant Parade Add-On, stencilen Balloons och Washi -Tape -Vertical Rainbow Stripes. Konfettin är från stencilen och den randiga Washi Tapen har jag fäst på ett papper och stuckit in under min panel. Jag fäster den på ett papper för att få snyggare kanter. Återigen har jag använt alfabetet som jag trodde skulle vara ett ”onödigt” köp. Dumt tänkt av mig!

Jag hoppas att ni är lika förtjusta i det här släppet som jag. Kom ihåg att ni kan maila Anna om det är något som har tagit slut redan.

Önskar er en trevlig helg med många pysselstunder!

Kram Åsa

Inläggsförfattare: Åsa

Att få vara kreativ på något sätt är nödvändigt för mig. Det ger mig ett lugn och är en fullkomlig avkoppling. Jag började som kortmakare men gick över till layouter för att det sista året bara göra kort. Jag älskar CAS och det mesta jag skapar är i den stilen. Rosa är absoluta favoritfärgen och jag använder nästan uteslutande vit kortbas. Jag kan aldrig få nog av stämplar, det finns alltid något man villhöver, och jag har svårt att säga vilka märken som är favoriter men hjärtat klappar alltid lite extra för My Favorite Things, Whimsy Stamps, Mama Elephant och Lawn Fawn.

Lämna ett svar