Lawn Fawn utan att det blir Lawn Fawnigt?

Tillhör du dem som tycker att Lawn Fawn är lite för pluttenuttigt och gulligt? Eller är du ett hardcore Lawn Fawn fan som sällan blandar märket med andra märken? I båda fallen är det här inlägget för dig!

Jag har ju en tendens att testa och utmana mig själv när jag skapar. Jag är nästan aldrig varken renlärig eller avskalad. Jag mixar, kladdar och experimenterar. Allt blir inte bra. Men det blir nästan alltid intressant och jag upptäcker nya saker.

Experimentet den här gången var alltså – kan man använda Lawn Fawn till en lite coolare stil och som touchar mixed media tekniker med sprayer, kritor och färgstänk?

Jag tycker svaret på frågan är ja, men gör din bedömning själv och se om du också får lust att använda Lawn Fawn på lite nya sätt och stilar.

På det här kortet har jag blandat Lawn Fawns Secret Garden Window tillsammans med Aall and creates stämpel Confident #479. Bakgrunden är sprayad Lindy’s Stamp Gang Flat Fabio Spray set Carribean Cruise (beställningsvara från anna@pyssloteket.se). Pappret är från Pink Paislees block Go the Scenic Route som är slut men 12*12 arket finns.

Övriga produkter på det här kortet är Altenew stencil Milky Way och Hänglar Wings text från setet Snorkigt #3.

På kort nummer två har jag använt Lawn Fawns nya stämpelset Fligh High med Altenews embossingfolder Cloudy Day och sprayer, bland annat Dylusions Shimmer Spray London Blue.

Övriga produkter är Altenew New Milky Way tillsammans med Lawn Fawns stencil Paste i guld. Ramen runt öppningen i molnen är Mid-Century Frame från Altenew (grymt snygg favorit! Beställ den från anna@pyssloteket.se). Molnen i mitten är gjord med stencilen Micro Clouds och Distress ink Salty Ocean.

Vad säger ni? Visst blev det lite o-lawn-fawnigt?

Inläggsförfattare: Karin Å

Att skapa med stämplar, dies, färg och stenciler... frågan är om det är en hobby, en terapi eller ett galet beroende. Haha! Jag har hållit på i över tolv år och skapar mest kort. Jag gillar olika stilar, att prova nya grejer och att köpa allt jag villhöver! ;-P

Lämna ett svar