Mama Elephants The birthday bash på en presentask

Jag råkade snubbla över en reel på Facebook från Mama Elephant där de gjorde en så himla fin liten presentask med The cat’s meow stämplat runt om. Jag tänkte direkt på min lite bortglömda stämpel The birthday bash och funderade på om den skulle passa någon av mina askar.

Det visade sig att den passade ganska perfekt så jag ritade av min die med en blyertspenna på ett ark Neenah cardstock, placerade arket i min misti och passade in stämpeln mellan mina markeringar. Sedan stämplade jag på två ark och färglade båda likadant innan jag satte ihop asken. Jag vet tyvärr inte vilken tillverkare det är på just denna men Lawn Fawn har en liknande (Scalloped treat box) och jag såg även att Mama Elephant har sin Gable box i liknande modell. Jag tror att båda dessa dies behöver beställas så kontakta anna@pyssloteket.se med en länk till produkten så återkommer hon med pris och tillgänglighet.

Mama Elephant har flera stämplar i liknande utförande, kanske har du redan en eller flera? Jag är sugen på snögubbarna (So many snowmen) men förutom den finns även The wild roar, The dog’s woof, The penguin’s waddle och The bunny’s hop. 

Jag kan tänka mig att det finns fler tillverkare med stämplar som skulle fungera att göra något liknande med, typ en husrad eller stadssilhuett, kanske en bakgrundsstämpel där delar maskats bort eller varför inte bygga en scen med flera mindre stämplar och massor av maskeringstejp/papper/post-its? Helt plötsligt fick jag flera idéer som måste testas!

Jag råkade klicka runt lite i butiken också och såg dessa två stämplar från Altenew som jag blev nyfiken på Tropical jungle och Tall tale. De skulle fungera fint tror jag, annars finns det ju lite mindre askar att göra och då skulle ju även någon av Lawn Fawns Simply celebrate-stämplar passa eller Mama Elephants Little line agenda.

 

Inläggsförfattare: Therese

En mångpysslare som snöat in på papperspyssel, främst kort men ibland även LO eller ATC. Kan inte leva utan sin Big Shot och älskar allt som glittrar. En stil som varierar från lite för mycket till CAS men nästan alltid färgglatt! Favoritmärken: Lawn Fawn, MFT och Hero Arts.

Lämna ett svar