Visible Image – Cocktails & Dreams

heter ett av de senaste stämpelseten från Visible Image.

När Anna körde förbeställning därifrån kunde jag inte låta bli att förbeställa det och några fler dryckesrelaterade stämplar som jag ännu inte hade i min samling . Det är så lätt att göra ett gå-bort-kort till medföljande gåva med de stämpelseten tycker jag.

Bakgrunden gjorde jag med stencilen Breakout också den från Visible Image (tyvärr har just den hunnit ta slut men det finns andra liknande) och distress inks.  Skiftade den några hack och bytte distressnyans och avslutade med färgstänk. Drinkarna är genomgående färglagda med akvarell på alla kort i dagens inlägg.

Här har jag gjort bakgrunden med en embossingfolder från Altenew Hosta infärgad med vattenfärg och sedan applicerat mörkare färg från stämpeldyna  genom både layering stencil Linked circles från Stampers Anonymous och Dutsch Doobado Slimline Circles. Titeln kommer från hÄnglar &Wings set Året Runt.

Till sist ett enklare, one-layer-card, ovanligt för att vara mig :). Bakgrunden lätt infärgad med akvarellfärger och lite färgstänk i samma ton. Isbitarna har jag maskat och precis som på alla kort i dagens inlägg har isbitarna fått Distress Crackle Paste transluscent för att få en isig look. Ser att det är slut i lager men det går minst lika bra att använda Crackle Accent.  Utvalda motiv i samtliga kort har även fått Glossy Accent för att poppa en aning.

Precis när jag skriver detta så kommer jag på att jag ju glömde beställa påfyllning av det idag när jag skickade iväg en beställning till Pyssloteket… Minnet är kort och det räcker tydligen inte med att ha det markerat som favorit i webbshoppen… tur jag har liiite kvar iallafall. Det går en del sånt nu här hos mig!

Det är lite kul att produkter man använde ofta och mycket i tidernas begynnelse av den här hobbyn har fått en revival. Det gäller både glossy och crackle accent men även embossingfoldrarna har på senaste tiden dammats av och plockats fram ur skrymslena, en och annan ny har naturligtvis också införskaffats…

Har nåt du inte använt på länge fått uppsving och skapat nya (köp)behov även för dig.  Shop til you drop liksom, haha 🙂

Aktuella öppettider hittar du alltid längst ner i webshoppen och den är ju alltid öppen men plockandet av beställningar kan påverkas av helgdagar och andra ledigheter så ta för vana att scrolla ner och ta en koll!

 

Inläggsförfattare: Karin

Nollåtta i Värmlandsexil sedan många år som inte kan vara utan färg, former och mönster. Skapar allt ifrån PL, kort, LOs till mixed media och artjournals. Har en faiblesse för cirklar. Inspireras av nya produkter och shoppar i ärlighetens namn nog mer än jag skapar.

Lämna ett svar