Allt blir bättre med en gnutta guld!

2016-dt-pyssloteket-cc-insp

Nu är våran Cyber Crop i full gång och den fortsätter till och med den söndag 4/12. Idag tänkte jag visa mitt inspirationsbidrag till en av utmaningarna. Min layout är skapad efter en Moodboard med mycket guld och julkänsla. Min sons snöängel fick lite sepiaton så passade den fint till guld. Jag har använt ett vitt cardstock och Kaisercraft Glisten. Den kollektionen innehåller många fina både guldiga och glittriga papper. Jag har använt både Primas guldiga doilies och an hel del folie. Hos Pyssloteket hittar ni många fina alfabeten från American Craft. Jag valde guldglittiga bokstäver. En enkel med effektfull layout.

8

14169750_10153934907663367_461299661_n Kramar från DT Ullis aka LillBlomman

https://static.inlinkz.com/ppr.js

Inläggsförfattare: ulrikablomfelt

Profilbild

Kommentera